Mass Gainer

Gainer att få kosttillskott är mycket populära bland kroppsbyggare eftersom de erbjuder maximal återhämtning från intensiv träning, och bidra till att ge tillräckligt med kalorier för att få muskler. Mass vinnare innehåller ofta en blandning av proteiner, fetter och kolhydrater.

Beloppen kan skilja sig från produkt till produkt. Vanliga proteinkällor inkluderar vassle, kasein, soja och/eller växtbaserade proteiner. Det finns inga “standard” fettkällor per säga, men många företag föredrar lin. Kolhydraterna kommer nästan alltid från antingen dextros, maltodextrin eller vaxartad majs (eller någon form av kombination av de tre).

Vissa massa att få kosttillskott kan också innehålla ytterligare ingredienser såsom BCAA, kreatin, och vitamin & mineraler.

När man tittar på https://snorbilligt.se/, det fanns många faktorer att överväga att sålla ut det värsta från de bästa. Den första, och utan tvekan det viktigaste kravet var kaloriinnehåll.

Eftersom kalorier är en viktig komponent för viktökning, var det viktigt att någon massa Gainer värt sin vikt packad i allvarliga kalorier. Vårt minimikrav var 500 per portion. Men, vi rankade kosttillskott som på allvarlig massa och UPM 1350 hög eftersom de gav mer än 1000 kalorier per portion.

Den andra saken vi tittade på var kvaliteten på ingredienserna. Medan populära, produkter som Mutant massa, innehöll enkla sockerarter utan näringsvärde, som maltodextrin, som sin första ingrediens, effektivt eliminera dem från ranking. Andra märken som inte gör listan används billiga fetter som raps olja och Creamers eller en mängd andra fyllmedel och kemikalier som du inte ens kan uttala.

Den tredje saken vi tittade på var Mikronärande ämnen och vitamintillskott. De flesta produkter saknar tillräckliga mängder av de vitala mikronäringsämnen din kropp behöver för att se, känna och prestera sitt bästa, så det var ganska lätt att hitta det bästa av det bästa efter denna runda. Ett av våra toppval Atlas innehåller 21 olika viktiga mikronäringsämnen som många människor har brist på; särskilt aktiva individer.

Det sista vi tittade på var blandning och smak. Medan smaken var normalt inte ett problem, var blandning. Vi ville ha en produkt som inte klumpas och känns som du drack ut mjölk.

Efter allt detta kom vi upp med vår Top Mass Vinnare lista du ser ovan.