Vad är Prepping

Den” typiska ” prepper kan ofta ses med en ikonisk gasmask. Men i verkligheten, de flesta preppers är ganska vanliga vardagliga människor, bara de som är mycket mer beredda att hantera i en kris eller katastrof. Om COVID-19 har lärt oss något är det att vi alla behöver lite mer förberedelser i våra liv! I det här inlägget, Vi kommer att utforska precis vad som är prepping, och vad är en prepperbutik prepper?

De vanliga katastroferna preppers planerar för inkluderar pandemier (shoutout till Covid-19) / Super vulkaner ( 6 av dessa runt vår jord) / Solfacklor / Global uppvärmning / framtida kärnkrig och Civil oro / underjordiska gasfyndigheter / ekonomisk kollaps / Asteroidpåverkan / stormar och översvämningar, orkaner, Tornados och tsunamier / till och med utsikterna till artificiell intelligens är en orsak till en apokalyptisk även (kanske Arnie hade något där med SkyNet trots allt)

När det gäller Covid-19, att vara en prepper innebar att jag hade mina matlager och ja, till och med toalettpapperslager! Jag behövde inte gå till snabbköpet på fem veckor och kunde ge min familj, vänner matleveranser och till och med den underbara gåvan toalettpapper, handdesinfektionsmedel och skyddande ansiktsmasker.