Rosenrot extrakt

Rosenrot extrakt som du kan köpa på Snorbilligt.se även känd som gyllene rot eller gyllene rot, är en medicinalväxt som är känd som” adaptogenic”, det vill säga det kan “anpassa” kroppens funktion, bidra till att öka fysisk uthållighet, minska effekterna av stress och till och med förbättra hjärnans funktion.

Dessutom används denna växt också traditionellt för att hjälpa till vid behandling av förkylningar, anemi, sexuell impotens, brist på minne, depression, ångest, muskelvärk och mental trötthet.

Rhodiola rosea kan köpas i naturliga produktbutiker, hantering av apotek och några fria mässor, vanligtvis i form av kapslar med det torra extraktet.
Rhodiola rosea: vad är det för och hur man tar Rosenrot extrakt från Snorbilligt!

Några av de mest beprövade hälsofördelarna med Rhodiola rosea inkluderar:

  1. Minskar stress och ångest

En av de viktigaste effekterna av Rhodiola rosea är dess förmåga att minska effekten av stress och ångest. Detta beror på att växten innehåller föreningar som verkar främja en måttlig ökning av endorfiner, vilket ger en känsla av välbefinnande, vilket också bidrar till förbättring av humör i depression.

  1. Minskar trötthet och trötthet

Även om den konkreta orsaken till detta ännu inte är känd, visar flera studier att denna växt minskar trötthet, vilket ökar prestanda i både fysiska och mentala uppgifter.

  1. Stimulerar minne och koncentration

I vissa undersökningar, förutom att minska stress och trötthet, har Rhodiola rosea också visat förmåga att förbättra minne, koncentration och inlärningsförmåga.

Denna effekt kan vara relaterad till en större blodtillförsel till hjärnan, vilket kan förbättra förmågan att bearbeta och uppfatta information.

Titta på följande video och se andra kosttillskott som hjälper till att förbättra minne och koncentration: