Hur och var kan jag titta på IPTV-kanaler?

För att visa IPTV, som nämnts ovan, behöver du först en lämplig internetanslutning, eftersom bandbredden som används kan vara avsevärd. Du behöver också en enhet för att spela upp audiovisuellt innehåll, det vill säga vilken smartphone, surfplatta, dator, TV (men med tillägg av en extern enhet som vi kommer att prata om inom kort) eller smart TV.
Som i fallet med satellit eller digital markbunden TV, för att visa IPTV-kanaler behöver du ett program för användning av IPTV som fungerar som en dekoder som du får en adress för att ta emot de överförda data.
Några av de mest använda programmen är Kodi vi pratade om här, VLC vi pratar om här, CherryPlayer, Net TV, Perfect Player och många andra. Programmen ensam tillåter dig dock inte att automatiskt njuta av kanalerna: du behöver en IPTV-kanaler, som vi kommer att informera dig om senare.

OBS! Vi ansvarar inte för din användning av denna guide. Artikeln är endast för informationsändamål.
Listor över IPTV-kanaler, var och hur man hittar dem

Förutsättningen är att listan över IPTV hittar du online inte alltid kommer att vara lagligt. Gratis streaming av IPTV med Sky och Mediaset är till exempel förbjudet i de flesta fall enligt lag. Men som redan nämnts finns det många kanaler som utfärdas lagligt med IPTV och listorna är i dessa fall lättillgängliga.
Det första tipset är naturligtvis att använda Googles sökmotor, ange IPTV-kanaler och ställa in filtreringstiden för att minska sökningen till de senaste 7 dagarna eller högst till en månad. IPTV Box är ofta instabila och uppdateras ständigt, så du bör alltid leta efter de senaste.
Några av de mest populära och ständigt uppdaterade listorna är: auto-updatable infogw, PandaSat och en av QDR forum. Det finns också Telegramgrupper, specialiserade webbplatser och dedikerade Forum där du kan hitta andra listor.
IPTV-listor Himlen, Mediaset och DAZN. Vad är på linjen med Bästa IPTV.

Inte alla IPTV är gratis och, som nämnts ovan, Det finns tjänster som gör att du kan visa betalningskanaler till ett mycket lägre pris än kontraktet erbjuder.
Tjänsterna i fråga har i själva verket en kostnad som sträcker sig från 10 till 15 euro per månad och tillåter olaglig åtkomst (vi betonar igen) till IPTV-kanaler som Sky, Mediaset och DAZN, samt innehåll på efterfrågan. Det finns också helt gratis tjänster, men de ständigt ändras och servrar stängs ofta av av juridiska skäl.
En IPTV program för att titta på denna gratis tjänst kallas Watchapp, som låter dig Titta igenom IPTV Sky, Mediaset, DAZN och andra prenumerationstjänster helt gratis och, återigen, olagligt.
Man bör komma ihåg att de största riskerna uppenbarligen är för obehöriga tjänsteleverantörer, allt från fängelsestraff på upp till 4 år till administrativa påföljder på upp till 15 000 euro. Men även de som använder dessa tjänster riskerar i vissa fall att dömas till upp till 3 års fängelse och böter på 25 000 euro för upphovsrättsintrång.