DIY vape juice kit

Om du föredrar att få alla dina DIY leveranser i ett paket, det finns många kit där ute att välja mellan. De flesta nybörjare DIY Kit kommer med alla de nödvändigheter du behöver för att komma igång.

De allra flesta DIY Kit är paketerade för blandning av volym och kommer att innehålla en mängd olika sprutor tillsammans med de väsentliga e-flytande ingredienser. Om du är obeslutat mellan vikt och volym, köpa ett startpaket och en skala. På så sätt kan du ge både ett försök och besluta om vad som är bäst för dig. Men även om du redan har beslutat att blanda efter vikt, skulle köpa en DIY Starter Kit skulle inte skada. Chanserna är att du kommer att hamna med hjälp av alla de element som ingår i satsen i sinom tid.

Nicotin eriver erbjuder ett utmärkt nybörjar kit som innehåller allt du behöver för att börja blanda. Satsen innehåller en som 15 smaker-om du inte är säker på vilka som ska plocka du kan läsa vår och och recept guide. Du kan också välja mellan vanliga nikotin och NIC salter (båda kommer på 48 mg/mL.)

Om du vill ha en pålitlig och prisvärd skala, den amerikanska väga skalor LB-501 anses vara den gyllene standarden av de flesta DIYers där ute. Det väger upp till 500 gram i 0,01-gram steg, och det kommer med kalibrerings vikter och en 10-års garanti.