Sexdocka betyder sex doll på engelska.

När jag började kolla efter en sexdocka för någon månad sedan, så insåg jag att det inte var så lätt. Jag är helt by på det här med sexdockor, och kärt barn har många namn. Och precis så var det med dessa dockor från Sexdockan.com.

Ju mer jag sökte runt på nätet, och var inne i olika butiker, ju fler konstiga ord för samma sak hitta jag. En del kalla dem för real dolls, och andra kalla dem bara för sex dolls.

Så min fråga är naturligtvis, vad är skillnaden mellan dem? Kanske är det inte ens någon skillnad, förutom då namnet VR Sexleksaker.

Mina efterforskningar i ämnet sexdockor!

Efter att ha varit inne på jag vet inte hur många olika sidor, så fick jag svaret på vad det är för något en sexdocka. Av någon anledning hitta jag in på en butik som säljer sexdockor online, från Sverige naturligtvis.

Någon annanstans än från Sverige skulle i vart fall inte jag våga beställa en sexdocka ifrån. De kostar ju trots allt en hel del, och de som finns på de utländska butikerna är nog inte så bra tror jag billiga sexdockor från Snorbilligt.se.

De flesta butikerna i andra länder kallar det för Real dolls, och det är alltså samma sak som sexdocka på svenska. Och de bästa av alla dockorna, som är mest verklighetstrogna kallas för Sex Dukke från sexdukken.dk.

Läs också på: https://www.vrsexleksaker.se/kukring/