IQOS luktar fimp enligt mig, undvik dem!

Okey jag menar alvar med att jag tycker dem luktar fimp, och de sådan dära äcklig sur lukt som bara fimpar kan lukta. Jag vill ge sig ett varningens finger innan du springer och köper en elektronisk fimp lika mackapär. Köp dem inte om du inte gillar fimp lukten, det var verkligen min första tanke bör jag testa att röka ner en sådan.

Jag har bara testat en endaste sådan föra IQOS, och kan säga det på rak arm att det också var min sista. Kommer aldrig någonsin mera gå testa dem, och kör hellre med plåster eller något annat sluta röka alternativ.

Priset på IQOS i Sverige är skyhögt

Inte nog att du som vill testa IQOS utsätter dig för en fara att påbörja ett långtgående, kanske i värsta fall också livslångt nikotinberoende. Det kostar som vara attan dessutom, vilket förvåna mig.

Jag trodde att man skulle få en gratis sådan där tobaks grej man stoppar ner sin lilla cigarett, som kallas för heets. Men icke sa Nicke, den får du också betala upp emot 1000 svenska kronor för den med. Men det finns billigare alternativ ute på marknaden, och även dem är så kallade heat not burn produkter.

Så ser en IQOS ut

Jag skulle nog säga att en IQOS mest påminner om något Apple hade kunnat gjort, alltså ganska stilrena i designen. Men detta är naturligtvis mycket väl genomtänkt, då man vill bli associerade med att framgångsrikt företag som Apple.

Men detta är långt ifrån ett äpple, detta är en tobaksprodukt du drar ner hela blåsa av ner i dina lungor. Du får i dig massa nikotin som du kan bli beronde av sedan, och kanske aldrig kunna sluta med